You're currently logged in as an anonymous user. Please sign up if you would like to save your current settings permanently.
forgot password?
Timezone
NEW! MySearch
Example: http://www.google.com/#q=#MYSHOW#
#MYSHOW# will be replaced by showname + season/epnumber
Base BG color
Time Format
Sorting
Week Nav
Sunday first
Ep Numbers
Ep Names
Airtime
Network
Voting
watched
EPG
Oldschool Site


Register free to permanently save your settings and access them from anywhere, be able to vote and to comment on your favourite shows. We will never share your email adress with others.

Beck Show Summary, Upcoming Episodes and TV Guide

Download XML Data Download RSS Data

Beck

 • Show status
  Running
 • on network
  TV4
 • Last episode S7E4 aired 2021-02-05
  4 weeks ago
 • Rating based on 0 user-votes
  • 0.00/5

  Beck (TV-Show)0.0/5 (0 Votes)


  0.0 / 5
 • Users having this show in their filter
  6
 • This show IS NOT in your filter Add to filter
Beck (source: TheTVDB.com)

Last episode:

aired 2021-02-05 (4 weeks ago)
Den förlorade sonen
Season: 7 | Episode: 4
Rate now!
 • 0.00/5
» episode summary
» full episode guide
Find Beck on
amazon DVD BluRay
Instant Video
Watch instantly on your PS3, Xbox, Kindle Fire, iPad, PC and other devices.
Show Summary

Beck follows the Swedish police officer Martin Beck and his partner Gunvald Larson investigating various crimes.

Started:
Usually airs on:

Type: Scripted
Genres: Drama Crime
Country: SE SE
comments powered by Disqus

Users who watch Beck also like:

 • s07e04
  • 0.00/5
  4 weeks ago
  20:00

  Ett käkben hittas i mitt ute i skogen. När resten av kroppen hittas visar det sig att den alldeles nyligen är flyttad och tillhör Viktor Eklund, försvunnen sedan fem år. Hans mamma, kända författarinnan Cecilia Eklund, har precis lyckats lägga hans försvinnande bakom sig. Martin Beck höll i utredningen om försvinnandet, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte lik Martins vanliga arbete. Men Martin är väldigt förtegen och ovillig att prata om fallet. Fredén däremot tvekar inte att skylla det dåliga arbetet på Martin. Det är mycket som inte stämmer. Martin är sjukskriven och mörkar för alla hur sjuk han verkligen är. Fredén däremot tar genast chansen och erbjuder Alex Martins tjänst. Han vill ha nytt blod i kåren. Men Alex ser ut att ha helt andra planer. Något som Josef uppmärksammar.

 • s07e03
  • 0.00/5
  2 months ago
  20:00

  En kandidat till Nobels fredspris blir brutalt knivmördad i centrala Stockholm precis efter ett möte med två advokater från krigstribunalen i Haag. Ett av vittnena jobbade tillsammans med Alex när hon var stationerad i Mellanöstern och de har en dragning till varandra som gör att Josef tycker att hon bör hålla sig utanför utredningen. Men Klas Fredén pressar gruppen att lösa det politiskt laddade fallet innan SÄPO tar över. Martin Beck är sjukskriven men fortsätter att gå till jobbet i väntan på en diagnos. Han, Oskar och Jenny tvingas förhålla sig till de växande spänningarna inom gruppen och det visar sig snart att flera av de inblandade bär på farliga hemligheter.

 • s07e02
  • 0.00/5
  3 months ago
  20:00

  Under ett ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil och Beck-gruppen hamnar snabbt i skottlinjen för en tillsynes kallblodig mördare. Men saker är inte vad de verkar. Gruppen blir föremål för en påfrestande internutredning och Oscar hamnar i ett riktigt svårt dilemma. Det blir Alex uppgift att lösa en både ovanligt och ofattbart grym mordgåta medan Beck-gruppen riskerar att falla samman inifrån. Martin Beck är tveksam till hennes sätt att hantera fallet, samtidigt som han själv tycks genomgå en personlighetsförändring. Pressen på Beck-gruppen blir hård, både internt och externt när media får nys om den misslyckade polisinsatsen och det sorgliga fyndet i bakluckan. Det här ska visa sig bli ett av gruppens mest emotionella fall.

 • s07e01
  • 0.00/5
  4 months ago
  20:00

  En ung kille har hittats mördad och Beck-gruppens arbete med mordet pekar i riktning mot ett knarknätverk. Klas Fredén har under lång tid haft spaning på detta nätverk, och han vill inte att hans utredning, som är inne i en kritisk fas, ska äventyras. Han låter dock Beck-gruppen, med Alex Beijer i spetsen, på nåder få arbeta med mordutredningen parallellt med spaningen. Detta får Alex att hamna på ständig kollisionskurs med Fredén. Konflikten gör att Martin Beck, numera rotelchef, blir involverad i sin forna grupps arbete, något som livar upp honom. Steinar har det svårare, slits mellan arbetet och längtan efter sina barn i Oslo. Pressen på Beck-gruppen blir hård under säsongens gång, både med tuffa utredningar och emotionella förändringar i gruppen.